Opgelet! Verrukkelijk uitgaan begint op deze plaats bij Showtown

Nieuw: bekijk uitgaan op de kaart! Sea Palace is het drijvende Chinees eetcafé aan de Oosterdokskade in Mokum. Het markante bedrijf staat befaamd om zijn overheerlijke, traditionele gerechten. Neem plaats in het sfeervolle “zeepaleis” en geniet van de schitterende aankleding, heerlijke Chinese kookkunst en vriendelijke bediening. Diverse specialiteiten staan op het menu, het beste wat de Chinese keuken te bieden heeft, zoals Dim Sum, Peking eend, Sechuan gerechten en natuurlijk specialiteiten uit de eigen keuken.

dinnershow
Fifteen, het succesvolle model van Jamie Oliver heeft ook in Mokum een vestiging. In Pakhuis Mokum, vlak naast de Passenger Terminal, zit het gezeligge restaurant waar jaarlijks tussen 15 en 20 jongeren opgeleid worden tot topkok. Er is een vast programmamenu, maar je kunt ook aangeven als je iets anders wilt eten. Bijvoorbeeld als je geen liefhebber bent van vlees of vis dan krijg je een vervangend gerecht. Culinair gezien is Fifteen een bistro dat het grotendeels moet hebben van de bekende Jamie Oliver.

Het varende cultuurschip MS Stubnitz is een buitengewoon stoere plek en is voor ieder die houdt van rauw en industrieel. Het vaartuig, een oude Oostduitse vissersboot, ademt een nostalgische ambiance die doet denken aan de jaren ’30. Duistere laadruimtes, smalle trappetjes en nauwe gangetjes met bijna spookachtige verlichting. Een geweldige plek voor een knallende instuif. De MS Stubnitz is een plaats waar meer dan 100 concerten en wekelijks geliefde techno, house en minimal avonden plaatsvinden. Sfeervol, intiem en reuzengezellig.

Club NL is een hippe, moderne lounge societiet middenin in het middelpunt van Amsterdam. NL is erg populair en dat is niet alleen vanwege de ongedwongen ambiance en huiselijke setting. De dansvloer is ieder weekeinde gevuld met hippe, gezellige mensen. Bij aankomst valt duidelijk de lange bar op. Deze bestrijkt de helft van de club. Hier kun je een smakelijk drankje nuttigen of even op adem komen van het dansen.

De Melkweg is één van de bekendste poppodia in Amsterdam. Het is een vergaarbak voor liefhebbers van pop, dans, theater, film en overige beeldende kunsten. De locatie aan de Lijnbaangracht (Leidseplein) is erg geliefd bij nationale en internationale artiesten. Met name de robuuste decoratie, centrale ligging en bijzondere programmering maken de Melkweg onvergelijkbaar.

Club HOME is een trendy club aan het Rembrandtplein en heeft 3 (lees meer) verdiepingen met ieder een eigen bar. De muziekprogrammering is gevarieerd maar house en R&B liefhebbers beleven hier geheid een uitstekende avond. Het met name het oudere publiek geniet zichtbaar van de intieme setting in club HOME. In de club heerst een echte intieme, gezellige huiskamer sfeer, iets wat je hedentendage niet veel meer ziet.

De Amsterdamse Escape is al jaren één van de toonaangevende clubs van onze stad. Gesitueerd aan het drukke maar gezellige Rembrandtplein is de Escape één van de grootste discotheken van Mokum. Op een volle avond passen er met gemak 1600 mensen in de club. Het binnenwerk is trendy en modern. De ideale setting dus voor het hippe publiek dat zich er overwegend ophoudt.Bij de splinternieuwe Showtown in Culemborg beleef je de dinnershow van je leven. Beleef in Event Center Culemborg een volledige droom avond uit met “Dreamfactory” dé dinnershow. Of je nu een verjaardag of jubileum wilt celebreren, een bedrijfsuitje hebt of gewoon zin hebt in een feestelijk avondje uit, bij Showtown ben je aan het juiste adres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *