Nieuw in de Eco Pop-up Store. Duurzame zonnebrillen van Esdoorn met de verschillende kleuren en de organische houtnerf zet jij de trend voor 2016

houten zonnebril

Skateboard houten zonnebrillen zijn geproduceerd van de allerbeste kwaliteit hout en geschikt voor zowel dames als heren. Vanwege de unieke houtstructuur is elke zonnebril uniek. Alle Ebbenhouten zonnebrillen worden handgemaakt en zijn zeer licht van zwaarte. Ook zijn alle zonnebrillen voorzien van polariserende lenzen met de allerbeste UV400 bescherming tegen de zon. Deze unieke zonnebrillen zijn opgebouwd uit verschillende lagen kleurig hout in verschillende tinten. Omdat elke zonnebril met de hand is geproduceerd en door de verschillende kleuren en de karakteristieke houtnerf is elke houten zonnebril bijzonder.

Houten Zonnebril Wayfarer


Houten Zonnebril Een zonnebril van donker bamboe hout Het bruine bamboe houten montuur samen met bruin gepolariseerde lenzen is een mooie zonnebril. Rozenhouten zonnebrillen zijn van prima kwaliteit tegen een betaalbare prijs met respect voor de het milieu.

Het met zorg uitgezochte hout wordt ingezet voor het raamwerk van de houten zonnebril. De zonnebrillen hebben een natuurlijke uitstraling en zijn met de hand gemaakt. Iedere zonnebril is uniek door de kenmerkende lijnen van het hout. Geen enig model houten zonnebril is hetzelfde. Brilmontuur van Bamboehout in meerdere houtlagen. De aarde, de stilte, de storm, de geur van het jaargetijde en de frisse bries door de haren. De natuur is de geboorteplek van houten zonnebrillen. Vervaardigd van sterk bamboe hout, een paar stukjes metaal en de lenzen waar je het zonlicht mee kunt trotseren. Houten zonnebrillen maken jouw zomer onvergelijkbaar. Een mode die de komende jaren alle trends gaat passeren. Een merk, vol enthousiasme en vernieuwing. Een artikel, waar geen ander product aan kan tippen.

Kwaliteits zonnebrillen


De houten zonnebrillen staan voor kwaliteit en scheppingsvermogen! Deze zeer stijlvolle en unieke houten zonnebril is heeft een kleine oplage en heeft biedt daardoor extra exclusiviteit. Dit betekent dat je er altijd uniek uit zal zien. De brillen zijn gemaakt van stevig Bamboehout en hebben gepolariseerde groene lenzen. Daarbij zijn ze ook nog licht te dragen. Volmaakt voor op de zandstrand. Bovendien beschikt de zonnebril over een volledig uv-bescherming. De polarisatie maakt het geriefelijk (meer) om met de bril auto te rijden, watersporten en andere activiteiten uit te voeren omdat de houten zonnebril blijft drijven. Verder zijn alle houten zonnebrillen voorzien van flexibele RSV scharnieren de poten zijn bijna niet kapot te krijgen.

Bamboe zonnebrillen


Bamboe staat bekend om zijn vermogen om snel te groeien. Ook is bamboe is ook zeer licht van gewicht en sterk.

Zonnebrillen van skateboard hout


Een van de meest duurzame materialen is gebruikt skateboard hout. Deze brillen zijn gemaakt van hout dat bestaat uit meerdere laagjes. Vanuit het zijaanzicht is elke hout laag zichtbaar.

Ebbenhouten zonnebrillen


Dichte, fijn geweven, en zeer strak is ebbenhout dat geroemd wordt om zijn gitzwarte kleur.

Beukenhouten


Ook gebruikt in muziekinstrument vervaardiging is beukenhout is van hoge kwaliteit en veelzijdig inzetbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *