Meer info aangaande de computerbril met lenzen op sterkte

De beeldschermbril heeft een lichte correctie waardoor u uw ogen makkelijker op de PC monitor kunt focussen zonder snel moe te worden en geiriteerde ogen te krijgen. Met de beeldschermbril kunt u langdurig voor uw computermonitor zitten zonder moe te raken. Het verschil is enorm en uw ogen zullen niet zo snel vermoeid en geirriteerd raken terwijl uw concentratie langduriger aanblijft.


Beeldschermbril voordelen

computerbril
Uw houding van uw hoofd blijft natuurlijker op computermonitor en toetsenbord, helderder beeld op afstand minder als 2m.

Vergoeding beeldschermbril

Werkt u op kantoor veel achter een PC dan kunt u om een vergoeding vragen bij uw werkgever bij de aankoop van onze beeldschermbril. Lees ook: Voor bedrijven.
De computerbril is een uitstekende keuze.

Naast de beeldschermleesbril zijn er ook multifocale brillen. Er zijn ook beeldschermbrillen zonder sterkte. Deze worden ook wel game bril of office bril, kantoorbril genoemd.

De Multifocale Bril

Dit zijn lenzen waarvan de sterkte vanaf hoog naar laag gelijkelijk toeneemt. Je kunt het verschil in sterkte in de lens niet zien, er zijn ook geen randen te zien.. Er zitten dus geen twee verschillende sterkte lenzen in het glas. De sterkte vloeit geleidelijk door naar onder. Het bovenste gedeelte is voor het computer monitor en het gedeelte beneden is voor het computer keyboard. Met dit soort lenzen kunt u dus vanaf elke afstand zien. Multifocale beeldschermbrillen zijn brillen met glazen die dusdanig geslepen zijn dat zowel op normale leesafstand (30-40 cm) als op beeldschermafstand (50-60 cm) teksten en figuren prima gelezen kunnen worden.

De multifocale bril iswat duurder geprijsd. Dit komt overwegend door de speciale glazen. De multifocale bril is zeer geschikt om van dichtbij en veraf perfect te kunnen zien. Let op dat uw multifocale glazen gehard en super ontspiegeld zijn.

Computerbril als Game bril

Behalve de computerbril op sterkte is er ook de zogeheten game hier bril ook wel office bril genoemd. De game bril heeft geen glazen op sterkte maar filtert het blauwe schadelijke licht uit wat beeldschermen van computers, laptops, tablets en smartphones uitstralen.

Vandaag de dag zit bijna iedereen wel geregeld achter een computer beeldscherm en maar al te vaak kijkt men nog eventje op facebook voor het slapen gaan. De gamebril, office bril is voor diegene die weliswaar geen bril op sterkte nodig hebben maar wel veel achter een computer zitten. Dat kan voor het werk zijn maar ook voor gamers. Gamers zitten soms nog langer achter een PC. Vanwege het speciale filter in de lenzen bent u niet zo snel vermoeid aan het einde van de dag.

Schaf daarom vandaag nog een computerbril aan e verwen uw ogen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *